Kipsilattiavalu

Huipputasaista laatua huipputason palvelulla

Pumpattava, itsestään tasoittuva lattiamassa - kätevää ja helppoa! Pumpattavat, itsestään tasoittuvat kipsipohjaiset lattiatasoitteet ja -massat tarjoavat käytännöllisen ja nopean menetelmän pintalattioiden tekoon kuivissa sisätiloissa. Ne ovat valmiiksi sekoitettuja laasteja, joihin lisätään vain vesi. Knauf lattiamassat ja -tasoitteet soveltuvat niin toimistotilojen, sairaaloiden, koulujen ja erityisesti asuinhuoneistojen pintalattiaksi.

Mukavaa ja energiatehokasta asumista - Kipsivalulattia jakaa lämpöä erittäin tasaisesti ja tehokkaasti huikean lämmönjohtokykynsä ansiosta. 

Parempaa huoneilmaa - Lattia pystyy imemään kosteutta huoneilmasta, sekä luovuttamaan sitä takaisin tasaisesti. Tämän ansiosta huoneilma säilyy tasalaatuisena, mikä on erityisen tärkeää allergikoille.

Ajansäästöä rakennusprojektissasi - Lattiavalusta seuraavana päivänä pääset jo jatkamaan muita rakennustöitä. Tämä säästää aikaa jopa 2 viikkoa rakennusprojektissasi. Valmis lattiapinta on suoraan pinnoitettavissa esim. parketilla, laminaatilla tai laatoituksella. 

Ei enää askelmelua yläkerrasta - Erinomaisen askeläänieristävyyden ansiosta kodissasi ei kuulu kävelystä ja liikkumisesta aiheutuvia kovia ääniä.

Kipsilattiavalu on ominaisuuksiltaan paras vaihtoehto kotiisi, jos pidät mukavasta ja vaivattomasta rakentamisesta. Alla olevissa linkeissä vertaillaan lattiamateriaalivaihtoehtoja, ne auttavat sinua tekemään järkevän päätöksen ja valitsemaan kipsilattiavalun erinomaisella palvelulla asennettuna!

KIPSILATTIA VAI KIPSILEVYSOIROT   ja  KIPSILATTIA VAI BETONIVALU