Urakoitsijoille

Tehostamme sinun työtäsi

Rakennusurakoitsijoille tarjoamme joustavan ja nopean palvelun, jolla me pyrimme säästämään aikaasi. Näin sinulle jää enemmän aikaa työntekoon. Voit luottaa, että meidän kanssa asioiminen sujuu!

Tarjoamme sinulle laajan tuotevalikoiman lisäksi seuraavat palvelut.


HELPOT TILAUKSET

Voit tilata soittamalla, lähettämällä sähköpostia tai vaikka tekstiviestillä. Ei haittaa jos et muista tuotteen tarkkaa nimeä tai et ole varma mikä on paras tuote, niin me ratkaisemme asian ja laitamme tuotteet tulemaan sinulle.


SINUN RYTMIISI SOPIVAT TOIMITUKSET SUORAAN TYÖMAALLE

Toimitamme tuotteet työmaallesi mielellämme niin, kuin se on sinulle helpointa! Toimituksessa voi olla kaikki tarvittava rakennusmateriaali kerralla tai sitten osatoimituksena. Osatoimitus on järkevintä jos työmaalla ei ole suuria varastointitiloja, tuotteita ei saada sateelta suojaan tai jos ne ovat vaikka ilkivalla alttiissa paikassa. 


NOUTOPIHA

Voit noutaa tuotteet ja tarvikkeet suoraan varastoltamme Porvoosta. Ammattitaitoinen varastohenkilökuntamme auttaa sinulle tuotteet mukaan ja saat myös tarvittaessa tuotteisiin ja työhön liittyviä vinkkejä samalla.


ENNAKKOKERÄYKSET 

Keräämme tilaamasi tuotteet valmiiksi pakettiin ja ne ovat nopeasti noudettavissa varastoltamme 3 tunnin kuluttua tai sovitun mukaan.


TYÖMAAKÄYNNIT

Tulemme mielellämme käymään työmaalla tutustumassa kohteeseenne. Työmaakäynnillä voimme yhdessä käydä tuotteita läpi, ratkaista jonkin rakennusteknisen ongelman, laskea tarvittavia tavaramääriä ja käydä työmaan aikataulut läpi. Näin varmistamme että työskentely on tehokasta ja että tavaraa riittää aina oikeaan aikaan.


 

LASKUTUS JA KIRJANPITO

 Voimme laskuttaa hankkimasi tavarat myös kohteittain. Meiltä pyytämällä saat luettelon tiettyynn kohteeseen ostetuista tuotteista. Tämä helpottaa työtäsi kun olet laskemassa tarvittavia määriä ja tarjousta seuraavaan kohteeseesi.